Info fra Energi Fyn - Assens Dart Club

Go to content

Main menu:

Info fra Energi Fyn

Klubinfo

Du kan nu støtte din klub via dit strømforbrug.

Kære medlem
Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsor” ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.
Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året.
For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge hvilke klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn.
Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk, hvor du også kan læse mere om ordningen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen


Spørgsmål og svar

• Kan alle købe strøm fra Energi Fyn?
o Alle har mulighed for at købe strøm fra Energi Fyn. Vi kan levere strøm i hele Danmark. Det er ganske nemt at tilmelde sig på vores hjemmeside, eller ved at ringe til vores kundeservice.

• Kan jeg få FynskSupportEl, hvis jeg er kunde hos Energi Fyn i dag?
o Hvis du allerede er kunde ved Energi Fyn, så kan du naturligvis også få FynskSupportEl, ved at tilmelde dig på www. fynsksupportEl.dk. Der kan være tilfælde, hvor din eksisterende kontrakt skal udløbe, førend du kan tegne en ny aftale.

• Skal jeg være medlem af en klub/forening for at købe FynskSupportEl?
o Alle kan købe FynskSupportEl. Det eneste krav er at den klub/forening du ønsker at støtte, har lavet en samarbejdsaftale med Energi Fyn.

• Skal jeg betale mere for FynskSupportEl, når min klub/forening modtager 2 øre pr. kWh?
o FynskSupportEl afregnes med her-og-nu prisen på elmarkedet. Prisen varierer måned for måned – og du er altid sikret den aktuelle markedspris. Det er Energi Fyn der betaler tilskuddet på de 2 øre pr. kWh.

• Kan jeg sponsere flere klubber/foreninger?
o Du kan kun sponsere en klub/forening ad gangen. Du kan vælge at sponsere en anden klub/forening med et års mellemrum med start fra 1. januar i et kalenderår.

• Hvorfor modtager jeg fortsat en regning fra mit netselskab?
o Alle elforbrugere modtager en regning fra deres netselskab og en regning fra deres el leverandør, når de køber strøm. Netselskabet er forpligtet til at opkræve afgifter til staten, ligesom afgifter til drift af elnettet også opkræves af netselskabet.

• Skal jeg betale abonnement for FynskSupportEl?
o Alle el-leverandører opkræver et abonnement. Hos Energi Fyn koster det kr. 120,00 om året for FynskSupportEl og vi er blandt de billigste i Danmark.

• Hvad er et aftagernummer?
o Aftagenummeret er et nummer, som er unikt for din elmåler. Aftagenummeret bruges, hvis du skal skifte leverandør, da det sikre, at det er den korrekte kunde og adresse, der skifter el-leverandør. Du kan altid finde aftagenummeret på din elregning.

• Hvordan får klubben/foreningen mit sponsorat?
o Sponsoratet vil komme til udbetaling i februar måned året efter optjeningsåret.

 
Back to content | Back to main menu