Danmark Open/Masters 2014 - Assens Dart Club

Go to content

Main menu:

Danmark Open/Masters 2014

Stævner > Resultater

I weekendens Danmark Open/Masters var Assens Dart Club rigt repræsenteret.


Hos juniorpigerne var Melissa Reus kommet i menneskehænder om lørdagen, hvor hun måtte se sig besejret af nr. 1 på den danske rangliste Sofie Bendorff, Samsø. Om søndagen gik det lidt bedre, hun vinder sin første kamp, hvorefter hun igen rendte ind i Sofie i kvartfinalen og endnu engang måtte se sig besejret.
Kasper Skau var med hos juniordrengene og det blev til en kvartfinale både lørdag og søndag, hvilket må siges at det er rigtig flot gået. Undervejs besejrede han lørdag en hollænder Eeico Sieperda, hvorefter han måtte se sig slået af en anden hollænder Jaimy van Bavel i kvartfinalen. Søndagen blev ligeså god, først en dansker derefter den samme hollænder som om lørdagen, endestationen blev igen kvartfinalen denne gang den bedste dansker Nicolai Rasmussen. FLOT FLOT.

Hos damerne havde vi tre med, Jessica Roos, Dorthe Drue og Ann-Louise Peters.
Jessica havde fået en rigtig svær lodtrækning begge dage, om lørdagen gjaldt det en svær finne Maret Liiri, som hun taber knebent til. Om søndagen var det for stor en mundfuld, nemlig verdensranglistens nr. 1 Deta Hedman fra England, som vandt 4-0.
Dorthe Drue, som er med bruttotruppen til landsholdet, måtte se sig knebent besejret i 2. runde af den 7. seedede Casey Gallagher, England 2 – 4. Om søndagen tabte Dorthe igen knebent 2 – 4, denne gang til en anden dansker.
Forventninger var som sædvanlig høje til klubbens frontfigur på damesiden Ann-Louise Peters, som om lørdagen skulle møde den 5. seedede Paula Jacklin fra England i 2. runde, desværre blev endestationen med et knebent nederlag. Søndagen startede med at sidde over i 1. runde, derefter mødte hun Sarah Hill, England og vandt overbevisende 4 – 0, men så var det igen tid til en seedet spiller, nemlig Irina Armstrong, Tyskland, som ligger nr. 2 på verdensranglisten og desværre blev det til et knebent nederlag på 2 – 4.

For herrernes vedkommende havde klubben 6 spillere med:
Morten Andersen tabte lidt uheldigt 1. runde om lørdagen 2 – 4, om søndagen var han oversidder i 1. runde og skulle derefter møde den 14. seedede Richie George fra England, hvor han igen er lidt uheldig og måtte indkassere et 0 – 4 nederlag.
Egon Reus havde fornøjelsen af en dansk landsholdsspiller Glenn Honore fra Lido, det blev til knebent nederlag på 1 – 4, søndagen bød på en seedet spiller fra starten, nemlig Garry Thomsen, England(12) hvilket resulterede i et nederlag på 0 – 4.
Søren Gjerlufsen, som tidligere på året var i bruttotruppen, var så uheldig lørdag, at løbe ind i den 4. seedede Geert de Vos, Belgien i 1. runde og det blev til et 0 – 4 nederlag, søndag skulle han møde en belgier Sven Verdonck og meget uheldigt taber han 3 – 4.
For Simon Lyndby, der er første års senior, blev det en blandet oplevelse, han var uheldig at møde en meget stærk englænder i første kamp lørdag, nemlig Ricky Williams og tabte overbevissende 0 – 4, men søndag tog han revanche ved at slå Søren Hedegård, Potten, som spiller i 1. Division og har været i bruttotruppen, med 4 – 1, desværre var det så tid til endnu en englænder, nemlig Pip Blackwell, som vandt 4 – 0. Men flot første Danmark Open som senior.
For Per Skau startede de store udfordringer i gruppesemifinalen om lørdagen, hvor han skulle møde den 9. seedede Madars Razma fra Litauen og viste klasse og vandt 4 – 1, derefter ventede en hollænder Mark Oosterhuis, som blev sikkert besejret 4 – 0. I 1/8-delsfinalen kom den store udfordring, den 8. seedede Alan Norris, England, der vandt knebent 4 – 2. Søndagen blev en lidt kortere dag for Per, han lagde ellers godt ud med en sejr over svenskeren Peter Sjöberg på 4 – 0, men i gruppesemifinalen mødte han hollænderen Bryan de Hoog, hvor han taber knebent 2 – 4.

Weekendens flotteste præstation må nok lægges over på Finn Madsen, som havde et fantastisk dobbelt stævne, han vandt dog ikke, men slog flere landsholdsspillere og seedede udlændinge.
Om lørdagen vandt han knebent over en dansker i 1. runde, derefter gik det slag i slag, 2. runde landsholdsspiller Lars Helsinghoff, Randers 4 – 0, gruppesemifinale landsholdsreserve Ole Jørgensen, Ringsted 4 – 2, gruppefinalen James Summers, England 4 – 0, 1/8-delsfinale James Crawley, England 4 – 3 og så desværre en knebent nederlag i kvartfinalen til den 3. seedede og senere finalist Jeffrey de Graaf, Holland på 2 – 4. Søndagen’s lodtrækning så på forhånd meget svær ud, men alligevel viste Finn fantastisk spil og det gik ud over i 1. runde en 1. Divisionsspiller fra Aalborg 4 – 2, derefter begyndte de svære, først den 13. seedede Martin Atkins, England, som blev besejret 4 – 2 i den bedste kamp fra Finn’s side, i gruppefinale ventede endnu en 1. Divisionsspiller Brian Løkken, som blev besejret knebent 4 – 3, i 1/8-delsfinalen kom endnu en seedet spiller nemlig den 4. seedede Jamie Hudges, England, som blev besejret 4 – 3 efter at have været bagud 1 – 3. Dagen sluttede desværre igen i kvartfinalen hvor Finn blev besejret af den 5. seedede Geert de Vos, Belgien med 4 – 2. Bedste resultat fra Finn side til dato.

 
Back to content | Back to main menu