Historie - Assens Dart Club

Gå til indhold
Assens Dart Club
Stiftet 17. august 1983
Klubbens historie
Assens Dart Club startede den 17. august 1983 på den daværende restaurant "Gåsen", derfra navnet Gåsens Dartclub, hvor Jørgen Skau, der dengang ejede Gåsen, samt 4 - 5 andre, som også kunne lide at kaste pile, tog initiativ til starte klubben.
Den første formand, Børge Jensen, sad på posten i ca. 1 år, til han, p.g.a. manglende tid, så sig nødsaget til at trække sig, Jørgen Skau trådte ind som formand og forblev det indtil han alt for tidligt afgik ved døden i 2013.
Klubben flyttede imidlertid om i Korsgade nr. 16, som lige var overtaget af Claus Sørensen og han stillede halvdelen af et nedlagt tømmerværksted gratis til rådighed, mod vi selv satte  det i stand. Siden hen overtog klubben hele bygningen.
Efter lokalerne var sat i stand i 1986, kom der en medlemsfremgang til ca. 30 aktive spillere, så man kan godt sige, at det hjalp at komme væk fra værtshusmiljøet.
Denne kæmpe fremgang og istandsættelsen af klubben skyldes både Claus Sørensen, bestyrelsen men ikke mindst alle de medlemmer, der lagde en masse timer i klubben.
Klubben havde igennem nogle en støtteforening "G.D.C.'s Venner" og det var godt med den økonomiske støtte, da det ellers ikke havde været mulig at flytte i større lokaler, som det skete den 1. september 1989, hvor klubben flyttede ned i Willemoesgade 4 (Gaunts Bageri), som igen skulle sættes i stand.
Da en bror ( Bøgeskov VVS) til et af vores medlemmer overtog nogle bygninger oppe på hovedgaden i slutningen af 90'erne, fik vi tilbudt 1. og 2. sal ovenpå hans forretning.
I 1999 blev det kendsgerningen, vi flyttede i, synes vi selv, Danmarks bedste lokaler, hvor vi er den dag idag med omkring 80 medlemmer.

Klubbens Æresmedlemmer
De udnævnte medlemmer står
for lang tro tjeneste, har repræsenteret klubben
og for store sportslige præstationer
i Assens Dart Club's navn.

Opdateret 21. juni 2024
Assens Dart Club
Tilbage til indhold